čtvrtek 13. září 2012

Sugizo

 
...si zvládnul poranit kotník těsně před začátkem tour. Co by udělal každý normální člověk, když mu doktor řekne, že jeho stav vyžaduje 4 týdny absolutního klidu? Správně. Co udělá Sugihara? Začne tweetovat o tom, jak se při vystoupení bude ...asi trochu míň pohybovat.




Pro doplnění. Sugizo právě vydal nový singl SUPER LOVE 2012, na konci srpna mu předcházel FINAL OF THE MESSIAH - zremixovaná verze od SYSTEM 7, se kterými si domluvil i dvě vystoupení, to první má být v Osace 16. září, druhý den se pak má uskutečnit jeho sólo koncert pod názvem ASCENSION to The CONSCIENTIA a 21. září druhé vystoupení se SYSTEM 7 v Tokyu. A pak je tu samozřejmě to úplně nejbližší vystoupení pro fanclub, pokud se nemílím.

Kromě toho má Sugizo v plánu dokončit přípravu DVD, pojede koncerty s Lunou Sea, jsou ve hře i další vystoupení s JUNO REACTOR (docela jistě na jaře v Japonsku, ale kolují i fámy o nějakých zastávkách v Evropě...které nesmím zakřiknout) a Gackt ví, s čím se ještě nestihl pochlubit.

A ano, že prý Yoshiki se chce příští rok pustit do X, za předpokladu, že ho k tomu Sugizo dokope.

Nevidím tu žádné místo pro kotník.

Samozřejmě držím palce, aby to nebylo nic vážného, ale na druhou stranu, chci vidět ty koncerty :)


1 komentář:

  1. Dneska jsem v nějakým záchvatu... neidentifikovatelné emoce, řekněme, tweetovala Yoshikimu, jestli X pojedou ještě do Evropy A ON ODPOVĚDĚL, ŽE POJEDOU. Jestli jsem před dvěma rokama nemohla, tak tentokrát se tam prostě dostanu! <3

    OdpovědětVymazat